TREATMENTS

MAKE OVER TREATMENT

       Tijd voor een quick make-over!  Na een goede reiniging, het ontdoen van eventuele overtollige haartjes worden je wimpers en wenbrauwen geepileerd geverfd. Daarna worden je wenkbrauwen in shape gebracht. Misschien niet de meest relaxte behandeling daarom sluit ik deze af met een heerlijk verzorgend masker.

ME TIME TREATMENT

Druk, druk, druk, je kunt niet altijd alle ballen hoog houden. Je bent nodig toe aan ontspanning! Ik zet voor jou even de tijd stil, alle aandacht naar jou! De producten stem ik af op je huid. Na een dieptereiniging, voedend serum en een heerlijke ontspannende massage sluiten we je uurtje af met een lekker crememasker. 

Uiteraard verlaat je de salon met prachtige geëpileerde wenkbrauwen.

SERIOUS TIME TREATMENT

Hierbij leg ik de focus op huidverbetering. Het is tijd voor “serious time”.

Tijdens deze behandeling trek ik alles uit de kast om jouw huid te verbeteren.

Zo'n 75 minuten kun je heerlijk relaxen en ga ik kijken welke peeling, serum en masker uw huid op dat moment nodig heeft. Dit zijn allemaal exclusieve en luxueuze producten. Uiteraard worden je wenkbrauwen geepileerd en krijg je een heerlijke ontspannende massage. Je voelt je als herboren als je de salon verlaat.

ASA PEEL

De wereld van fruitzuren. Deze intensieve peeling is een combinatie van salycilzuur en fruitzuren en geven jouw huid een enorme boost!  de peeling verfijnt porien, vermindert onzuiverheden.  Lijntjes en oneffeheden worden fijner.   De werkstof Nicotamide stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een opwarming in de huid waardoor de fibroblasten gestimuleerd worden om collageen en elastine aan te maken

NIEUW

BIJ

STUDIO PURE

Microneedling is een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier zorgen we dat de huid zich gaat herstellen en benutten we het natuurlijke herstelproces. Het lichaam wordt gedwongen om meer collageen in het behandelde gebied aan te maken. Om deze reden wordt dit ook wel Collageen Inductie Therapie genoemd.

Microneedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Ook zorgen de kanaaltjes ervoor dat er 80% meer productopname plaatsvinden in de huid in plaats van z’n 8%.

Studio pure maakt gebruik van de bt-titan® microneedling unit, dit is een hoogwaardige microneedling apparaat met 5 verschillende standen en 3 verschillende soorten cartridges.


De mooie resultaten, korte hersteltijd en minder invasieve behandeling van deze microneedling therapie in vergelijking met bijvoorbeeld laser, maakt dat onder andere VOGUE magazine het aanprijst als "the next best thing". 

 

Huidcondities die baat hebben bij Microneedling:
• Acne (niet ontstoken)
• Littekens
• Fijne lijntjes en rimpels
• Verslapping
• Hyperpigmentatie
• Grove poriën
• Ruwe huidtextuur
• Striae

 

Deze behandeling is bedoeld voor:
• Verstevigen van de huid
• Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
• Collageen en elastine synthese
• Zichtbare vermindering van littekens